pastry chef

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Καλώς ήρθες στο πιο γλυκό επάγγελμα! Ένα επάγγελμα γεμάτο μυρωδιές και μυστικά που θα τα ανακαλύψεις με τη βοήθεια της Le Gourmet Volos. Με ένα επιτυχημένο συνδυασμό Πρακτικών Εργαστηρίων και Θεωρίας η Le Gourmet Volos εγγυάται πως θα σε καταστήσει ανταγωνιστικό στον επαγγελματικό σου χώρο!

Η διάρκεια σπουδών είναι 2 χρόνια και με την ολοκλήρωση αποκτάτε Ανώτερο Πτυχίο από το Βρετανικό Οργανισμό NCFE, αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη.

aristera_patry

1. Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής 1

2. Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής 2

  • Ντεκόρ
  • Εστιατορικά Γλυκά
  • Γλυκά Ζαχαροπλαστείου
  • Δημιουργίες με Σοκολάτα
  • Δημιουργίες με Ζαχαρόπαστα

3. Εργαστήριο Αρτοποιίας 1

4. Εργαστήριο Αρτοποιίας 2

5. Εργαστήριο Μαγειρικής

6. Θεωρία Μαγειρικής

6. Θεωρία Ζαχαροπλαστικής

7. Ασφάλεια Τροφίμων (ISO – HACCP)

8. Κοστολόγιο

9. Τροφογνωσία

10. Διαιτολογία

11. Οργάνωση & Διοίκηση Προσωπικού

12. Διαχείρηση Αποθηκών

13. Οργάνωση και Λειτουργία Μαγειρείου

14. Η/Υ

15. Αγγλική Ορολογία

16. Γαλλική Ορολογία

de3ia_pastry

Investing in quality