chef

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Γνώρισε τα μυστικά της Μαγειρικής Τέχνης και γίνε ένας επιτυχημένος Chef!

Η Επαγγελματική Μαγειρική είναι ένα τα περιζήτητα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας με σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Η Le Gourmet Volos μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με συνδυασμό Τεχνικής και Θεωρίας θα σε καταστήσει ικανό να κατακτήσεις τη θέση που ονειρεύεσαι!

Η διάρκεια σπουδών είναι 2 χρόνια και με την ολοκλήρωση αποκτάτε ώτερο Πτυχίο από το Βρετανικό Οργανισμό NCFE, αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη.

1. Εργαστήριο Μαγειρικής 1

2. Εργαστήριο Μαγειρικής 2

  • Μεσογειακή Κουζίνα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Décor – Στήσιμο Πιάτων

3. Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής

4. Θεωρία Μαγειρικής

5. Θεωρία Ζαχαροπλαστικής

6. Ασφάλεια Τροφίμων (ISO – HACCP)

7. Αρχές Εστιατορικής Τέχνης

8. Κοστολόγιο

9. Τροφογνωσία

10. Σύνθεση Μενού

11. Οινολογία

12. Διαιτολογία

13. Οργάνωση & Διοίκηση Προσωπικού

14. Εργατική Νομοθεσία

15.  Εκμάθηση Αγγλικής Ορολογία

16. Εκμάθηση Γαλλική Ορολογία

17. Πληροφορική (Windows – Word – Excel)

18. Οργάνωση και Λειτουργία Μαγειρείου

19. Διαχείριση Αποθηκών

Investing in quality