Chef

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Γνώρισε τα μυστικά της Μαγειρικής Τέχνης και γίνε ένας επιτυχημένος Chef!

Chef είναι ένα τα περιζήτητα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας με σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Ως Chef :

-θα διοικήσεις την ομάδα σου
-θα είσαι ο υπεύθυνος για την κοστολόγηση του menou
-θα δημιουργήσεις ευφάνταστα menou
-θα επιβλέπεις την Υγιεινή, την Ασφάλεια και τη διατήρηση των πρώτων υλών
-θα παρουσιάζεις τις δημιουργίες σου με πρωτότυπο food styling!

Το ΙΕΚ Le Gourmet Volos μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με συνδυασμό Πρακτικής Τεχνικής και Θεωρίας θα σε καταστήσει ικανό να κατακτήσεις τη θέση που ονειρεύεσαι!

Η καριέρα σου ξεκινάει με την αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση, την οποία συντονίζει για εσένα το Γραφείο Καριέρας του ΙΕΚ Le Gourmet Volos. Η συνεργασία με όλες τις μεγάλες Ξενοδοχειακές αλυσίδες της Ελλάδας (Altantica Hotels & Resorts, Grecotel, Mitsis Hotels, Ikos Resorts καθώς και πολλές ακόμη Ξενοδοχειακές Αλυσίδες και Luxury Boutique Hotels σε όλη την Ελλάδα, σου εξασφαλίζουν το πιο δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα σου! Τι έχεις να κάνεις? Διάλεξε προορισμό και η Le Gourmet Volos αναλαμβάνει για εσένα τα υπόλοιπα!

Ονειρεύεσαι καριέρα στο εξωτερικό? Σε συνεργασία με μεγάλη διεθνή αλυσίδα βραβευμένων a la carte εστιατορίων σου εξασφαλίζουμε αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση σε Παρίσι, Κάννες και Saint Trope! Ετοιμάσου να κατακτήσεις τον κόσμο!

Η διάρκεια σπουδών είναι 2 χρόνια και με την ολοκλήρωση αποκτάς την Κρατική πιστοποίηση του ΙΕΚ καθώς και Ανώτερο Πτυχίο- Higher Diploma Executice Chef από το Βρετανικό Οργανισμό TQUK, Level 5,αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη.

Με τη συνεργασία του Βρετανικού φορέα TQUK, όπου πάνω από 15 χρόνια πιστοποιεί την ποιότητα των σπουδών και των γνώσεων που λαμβάνεις στη Le Gourmet Volos, είσαι έτοιμος να κατακτήσεις την αγορά εργασίας!

Πως θα ξεκινήσεις? Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου με τον Υπεύθυνο Σπουδών της Le Gourmet Volos και γίνε το νέο αστέρι στις επαγγελματικές κουζίνες!

Μαθήματα που θα Διδαχτείς:

1. Εργαστήριο Μαγειρικής 1

2. Εργαστήριο Μαγειρικής 2

  • Μεσογειακή Κουζίνα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Décor – Στήσιμο Πιάτων

3. Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής

4. Θεωρία Μαγειρικής

5. Θεωρία Ζαχαροπλαστικής

6. Ασφάλεια Τροφίμων (ISO – HACCP)

7. Αρχές Εστιατορικής Τέχνης

8. Κοστολόγιο

9. Τροφογνωσία

10. Σύνθεση Μενού

11. Οινολογία

12. Διαιτολογία

13. Οργάνωση & Διοίκηση Προσωπικού

14. Εργατική Νομοθεσία

15.  Εκμάθηση Αγγλικής Ορολογίας

16. Εκμάθηση Γαλλικής Ορολογίας

17. Πληροφορική (Windows – Word – Excel)

18. Οργάνωση και Λειτουργία Μαγειρείου

19. Διαχείριση Αποθηκών

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Investing in quality