Ηotel management

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Καλωσορίσατε –Welcome – Βienvenidos – Willkommen – Bienvenue – добро пожаловать!

Σε όποια γλώσσα και αν το λέτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών της Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του ΙΕΚ Le Gourmet Volos θα σου δώσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και βάσεις για μια καριέρα στο λαμπερό κόσμο των Ξενοδοχείων!

Ως Ξενοδοχειακό Στέλεχoς πλέον θα μπορείς να απασχοληθείς σε Ξενοδοχειακές Αλυσίδες, Boutique Hotels, Τουριστικά Γραφεία και Γραφεία Οργάνωσης Συνεδρίων, Αυτόνομα Συνεδριακά Κέντρα, Τμήματα Τουρισμού των Δήμων & της Περιφέρειας
σε μια πληθώρα θέσεων όπως: Front Office – Υποδοχή, Κρατήσεις – Back Office, Οργάνωση Συνεδρίων – Events, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού – HR, Οροφοκομία, Δημόσιες Σχέσεις, Marketing, Τμήμα Πωλήσεων, Food & Beverage Management, Maitre.

Η καριέρα σου ξεκινάει με την αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση, την οποία συντονίζει για εσένα το Γραφείο Καριέρας του ΙΕΚ Le Gourmet Volos. Η συνεργασία με όλες τις μεγάλες Ξενοδοχειακές αλυσίδες της Ελλάδας (Altantica Hotels & Resorts, Grecotel, Mitsis Hotels, Ikos Resorts καθώς και πολλές ακόμη Ξενοδοχειακές Αλυσίδες και Luxury Boutique Hotels σε όλη την Ελλάδα, σου εξασφαλίζουν το πιο δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα σου!

Τι έχεις να κάνεις? Διάλεξε προορισμό και η Le Gourmet Volos αναλαμβάνει για εσένα τα υπόλοιπα!

Η διάρκεια σπουδών είναι 2 χρόνια και με την ολοκλήρωση αποκτάς την Κρατική πιστοποίηση του ΙΙΕΚ και Ανώτερο Πτυχίο – Higher Diploma in Hotel Management από το Βρετανικό Οργανισμό TQUK, Level 5, αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη.

Με τη συνεργασία του Βρετανικού φορέα TQUK, όπου πάνω από 15 χρόνια πιστοποιεί την ποιότητα των σπουδών σου και των γνώσεων που λαμβάνεις στη Le Gourmet Volos, είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τον Ξενοδοχειακό Κλάδο!

Μαθήματα που θα Διδαχτείς:

aristera

1. Front Office Management (Υπηρεσία Υποδοχής)

2. Front Office, Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα Protel σε Η/Υ

3. Τουριστικό Marketing

4. Επαγγελματικός Τουρισμός –Οργάνωση και Διαχείριση Συνεδρίων

5. Διαιτολογία

6. Διοίκηση & Οργάνωση Μονάδων Επισιτισμού

7. Έρευνα Τουριστικής Αγοράς

8. Υπηρεσία Υποδοχής – Οροφοκομία

9. Σύνθεση Εδεσματολογίου – Οργάνωση Catering

10. Έλεγχος – Κοστολόγηση

11. Ποιοτικός ‘Έλεγχος (HACCP – ISO)

12. Οργάνωση Λειτουργίας Μαγειρείου

13. Διαχείριση Αποθηκών Προμήθειας

14. Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

15. Ξενοδοχειακή Λογιστική

16. Οργάνωση και Διοίκηση Προσωπικού

17. Τουριστικά Πρακτορεία –Οργάνωση – Διοίκηση – Κοστολόγηση Τουρ. Πακέτων

18. Bar Management

19. Οινολογία

20. Εξυπηρέτηση & Ψυχαγωγία Πελατών

21. Επικοινωνιακή πολιτική – Γλώσσα σώματος

22. E-Tourism

23. Εργατική Νομοθεσία

24. Τουριστική Νομοθεσία

25. Πρακτική Bar

26. Πρακτική Εστιατορική Τέχνη

27. Εκμάθηση Αγγλικής Ορολογίας

28. Εκμάθηση Γαλλικής Ορολογίας

29. Πληροφορική (Windows – Word – Excel)

dexia

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Investing in quality